Om företaget

Jag som startat bolaget heter Esa Myllymäki. Jag har arbetat i byggbranschen under många år. Från början är jag konstruktör och har länge arbetat som konstruktionskonsult i eget företag. Med tiden har jag mer och mer inriktat mig mot att erbjuda både större och mindre bygg-uppdrag på totalentreprenad.

I början av 2000-talet kom jag i kontakt med H+H som lättbetongleverantör. Det var då mitt intresse för stenhus väcktes. Jag upptäckte då, förutom enkelheten, också alla andra fördelar med materialet. De senaste åren har jag byggt flera stenhus som totalentreprenör. I takt med ökat miljömedvetande samtidigt som den ena byggskandalen avlöst den andra i trähus-branschen så har jag märkt att marknaden mognat. Jag har därför tagit steget fullt ut och startat Stenhus i Väst.

Under mina år i branschen har jag samlat på mig många värdefulla erfarenheter och ett stort kontaktnät. I nätverket runt Stenhus i Väst finns en lång rad duktiga hantverkare i små och medelstora företag, som liksom jag gör sitt yttersta för att leverera kvalitetshus som motsvarar alla de förväntningar du har på ditt drömboende!

2016-05/ssf-slide-500x350px-gbg-esa-maj-14-rep2.png 2016-05/ssf-slide-500x350px-gbg-esa-maj-14-rep1.png 2016-05/ssf-slide-500x700px-gbg-esa-maj-14-rep3.png

Följ, Dela och Gilla oss på sociala medier

Vill du veta mer?

Har du frågor, idéer eller planer på om- eller nybygge? Tveka inte att höra av dig till Stenhus i Väst!

Kontakta oss

Esa Myllymäki
esa@stenhusivast.seesa@stenhusivast.se
Telefon: 0730 - 688 640